La bodega

La bodega

Abans de ser una bodega, Lo Pinyol era una botiga d’olis i sabons de la qual en conservem el cartell original situat a l’entrada de l’establiment. Més endavant es va convertir en bodega l’any 1943. El 2013, la Pau Raga i la seva família es van fer càrrec de l’establiment  i el van reformar per fer-lo més funcional i acollidor, tot mantenint l’essència de temps pretèrits. Així doncs, Lo Pinyol ja era una bodega coneguda al barri de Gràcia, d’aquelles que els veïns s’havien fet seva i a on hi anaven a comprar el vi i el vermut a granel. Si hi ha res que distingeixi a Lo Pinyol, és l’ambient familiar i distès que s’hi respira.

El local es divideix en tres espais diferenciats: la sala principal, emmarcada per una estructura metàl·lica que suporta sis immensos barrils; la biblioteca, un espai que combina la possibilitat de fruir de la lectura alhora que es paladeja un bon vermut o una tapa d’esgarraet; i una estància interior que ofereix la possibilitat d’un sopar de caire més privat, en una atmosfera íntima i recollida.

 

La biblioteca 

No hi ha dubte que la biblioteca és l’espai més especial de la bodega. Aquí hi trobareu llibres per fullejar mentre preneu un dels nostres vins o, si voleu seguir gaudint d’algun a casa, us el podreu emportar, gràcies a la nostra proposta de bookcrossing. Només haureu de portar-ne un a canvi. Sentiu-vos lliures de fullejar, intercanviar i quedar-vos atrapats pels llibres que tenim al nostre racó més especial, excepte aquells que tenen, com en tota biblioteca, l’etiqueta de “Només consulta”. Aquests exemplars només es poden llegir a la bodega.

 

Què oferim

A Lo Pinyol sempre tenim la millor selecció de vins, caves i vermut de la terra, per a prendre a la bodega o per endur-vos-els a casa. Aquesta selecció l’hem realitzat amb l’equip de sommeliers de Wineissocial que anirà canviant periòdicament. A més a més, oferim una deliciosa selecció de tapes i aperitius, que també hi ha la possibilitat de demanar-les sense gluten, veganes o contemplant altres al·lèrgies.

Actualment l’equip de Lo Pinyol ha realitzat una selecció de vins juntament amb l’equip de someliers de Wineissocial que anirà canviant periòdicament.